Verpakkingsemmers


Wij produceren diverse verpakkingsemmers voor onze relaties in de voedingsindustrie, zoals speciale visemmers, soep- en sausemmers of saladebakken. Daarnaast produceren we voor ook bouw- en voeremmers.

Visemmers

Visemmers worden speciaal gemaakt voor de voedingsindustrie. Ze voldoen aan alle kwaliteitseisen waar een emmer voor in de voedingsindustrie aan moet voldoen. De emmers (veelal 2,5 liter en 5 liter) worden gemaakt van HDPE en zijn daardoor geschikt voor snelkoeling en gekoeld transport tot -18 graden. De emmers worden voornamelijk geproduceerd in de kleur naturel, maar indien u ze in een speciale kleur wilt bestellen is dit mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om uw logo te laten bedrukken.

Soep- & sausemmers

Verpakkingsemmers worden speciaal gemaakt voor de voedingsindustrie en voldoen aan alle kwaliteitseisen waar een emmer voor in de voedingsindustrie aan moet voldoen. De emmers worden gemaakt van HDPE en zijn in diverse diktes en groottes te leveren. De emmers kunnen in iedere gewenste kleur worden geproduceerd. Daarnaast worden de emmers vaak gebeugeld geleverd.

Bouwemmers & voeremmers

Bouw- en voeremmers zijn geschikt voor klussen in en rondom het huis zoals het bereiden van specie, voeren van de dieren of om puin af te voeren bij bijvoorbeeld verbouwingen. Ze kunnen in iedere gewenste kleur worden geproduceerd. Daarnaast is het ook mogelijk om de emmers te personaliseren door uw merk of logo erop te laten bedrukken. We kunnen ze produceren in verschillende afmetingen en ze worden voorzien van dikke metalen beugels.